frontal-truck​ Serviceorienterede chauffører

percentage (1)​ ​ Få et uforpligtende tilbud

man-user​ ​ Kunden i fokus

​Containerudlejning og kørsel med container

Står du og har brug for containerudlejning? Eller har du måske brug for et hold af erfarne chauffører, der kan stå for kørsel af container? 

Hos HH Multi ApS i Herfølge nær Køge og Ringsted er vi et dygtigt transportfirma. Vi tilbyder en lang række ydelser, der gør livet lidt lettere for dig - inklusiv containerudlejning samt kørsel med container.

Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt, og derfor bringer vi gerne containeren til din dør, og henter den bagefter.

Vores ydelser kan tilpasses dine behov

Vi tilbyder både store og små containere, der passer til den opgave, du står med. Vi kan tilbyde containerudlejning til både private og inden for erhverv.

Vi har et bredt udvalg af containere til forskellige behov. De åbne containere er praktiske ift. transport og midlertidig opbevaring. Det kan f.eks. være opbevaring af sten, grus eller endda affald. Især i bygge-, nedbrydnings- og havebranchen er de åbne containere populære.

Har du brug for forslag, vejledning eller rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vores erfaring inden for branchen gør os mere end kvalificerede til at guide dig igennem det hele.​

Hvad koster containerudlejning?

Prisen på containerudlejning afhænger af den enkelte opgave, da ikke to opgaver er ens.

Containerudlejningspriserne kan fx afhænge af:​

  • Størrelsen af container
  • Antallet af containere, du skal bruge
  • Hvor lang tid, der skal lejes containere
  • Hvorvidt du skal bruge transport af containere​

​Vi vil meget gerne høre mere om din præcise opgave, så vi kan give dig et godt, uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Kontakt os for at få et tilbud på containerudlejning

Du er altid velkommen til at ringe til os for at drøfte dit behov for en container eller for transport. Vi udarbejder som sagt gerne et uforpligtende tilbud på transport eller containerudlejning.

Har du nogle spørgsmål eller behov for rådgivning, er du desuden velkommen til at slå på tråden.

Du kan kontakte os på tlf. 22 98 33 73, eller du kan skrive til os på hhmulti@hotmail.com. Vi har også en kontaktformular her på siden, du kan bruge. 

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Telefon: 22 98 33 73

Mail: hhmulti@hotmail.com