frontal-truck​ Serviceorienterede chauffører

percentage (1)​ ​ Få et uforpligtende tilbud

man-user​ ​ Kunden i fokus

Krankørsel af alle typer af materialer og gods

​Hos HH Multi ApS i Herfølge nær Køge og Ringsted har vi stor ekspertise med forskellige former for krankørsel. 

Vi tilbyder alt inden for krankørsel og transport, og det kan være alle typer af materialer, affald og gods. Det kan også være i forbindelse med containerkørsel og lignende.

Vi kan benytte lad eller container ved krankørsel

Krankørsel kan være i forbindelse med en lang række opgaver såsom ordinært gods, byggematerialer eller nedbrydningsaffald. Transporten kan udføres med lad eller container. Vi kan med andre ord tilbyde en hel række skræddersyede transportløsninger med kran.

Vi er fleksible og løsningsorienteret i forbindelse med alle transport- og kranopgaver, og vores erfarne chauffører er altid serviceorienterede og imødekommende. Dertil kommer, at vi har kunden i fokus.

​Vi kommer naturligvis gerne med forslag, råd og vejledning i forbindelse med kranopgaven, og vi bidrager også gerne med alternative løsningsforslag, hvis vi mener, at det vil være det bedste for kunden.

Vi tilbyder krankørsel i faste aftaler eller ad hoc, og vi påtager os alle typer af opgaver, små som store. Mange af vores kunder er faste samarbejdspartnere, hvor vi har faste aftaler og faste priser på bestemte opgaver.

Få mere at vide om transportopgaver med kran

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for krankørsel og anden transport. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på transportopgaven.

Du kan ringe på telefon 22 98 33 73, eller du kan skrive til os på hhmulti@hotmail.com. Derpå kan vi aftale det nærmere forløb.

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Telefon: 22 98 33 73

Mail: hhmulti@hotmail.com