frontal-truck​ Serviceorienterede chauffører

percentage (1)​ ​ Få et uforpligtende tilbud

man-user​ ​ Kunden i fokus

​Krankørsel af alle typer af materialer og gods

​HH Multi ApS er et transportfirma med mange forskellige ydelser – heriblandt krankørsel. Vi har stor ekspertise med forskellige former for krankørsel, og vi står altid til rådighed for vores kunder i Herfølge, Køge, Ringsted og omegn.

Vi tilbyder alt inden for krankørsel og transport, og det kan være alle typer af materialer, affald og gods. Det kan også være i forbindelse med containerkørsel og lignende.

Vi kan benytte lad eller container ved krankørsel

Krankørsel kan være i forbindelse med en lang række opgaver såsom ordinært gods, byggematerialer eller nedbrydningsaffald. Transporten kan udføres med lad eller container. Vi kan med andre ord tilbyde en hel række skræddersyede transportløsninger med kran.

Vi er fleksible og løsningsorienterede i forbindelse med alle transport- og kranopgaver, og vores erfarne chauffører er altid serviceorienterede og imødekommende. Dertil kommer, at vi har kunden i fokus.

Vi kommer naturligvis gerne med forslag, råd og vejledning i forbindelse med kranopgaven, og vi bidrager også gerne med alternative løsningsforslag, hvis vi mener, at det vil være det bedste for kunden.

Vi tilbyder krankørsel i faste aftaler eller ad hoc, og vi påtager os alle typer af opgaver, små som store. Mange af vores kunder er faste samarbejdspartnere, hvor vi har faste aftaler og faste priser på bestemte opgaver.

Vi har konkurrencedygtige priser

Hos os vil du altid finde en konkurrencedygtig pris. Vores priser på krankørsel varierer naturligvis alt afhængigt af opgaven, og her spiller det bl.a. ind, hvor længe du har brug for kranen, og hvorvidt du selv henter den eller ønsker den leveret.

Få mere at vide om transportopgaver med kran

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for krankørsel og anden transport. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på transportopgaven.

Du kan ringe på tlf. 22 98 33 73, eller du kan skrive til os på hhmulti@hotmail.com. Derpå kan vi aftale det nærmere forløb.

​​

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Telefon: 22 98 33 73

Mail: hhmulti@hotmail.com