frontal-truck​ Serviceorienterede chauffører

percentage (1)​ ​ Få et uforpligtende tilbud

man-user​ ​ Kunden i fokus

Salg af sten og salg af grus til private og erhverv

Hos HH Multi ApS i Herfølge nær Ringsted og Køge tilbyder vi både salg af sten og salg af grus til private og erhverv. Det kan være salg af grus til brolægningsarbejde, eller det kan være salg af sten til anlægsarbejde. Stenene og gruset kan i det hele taget være til alt fra flisearbejde til betonarbejde.

Vi tilbyder også:

  • ​Harpet muldjord
  • Strandsand
  • Knust beton
  • Tegl og beton
  • Mure/puds grus
  • m.m

Vi leverer salg af sten og salg af grus i containere​

Vi leverer naturligvis gerne, stort set alle steder på sjælland, og vi kan levere det i en container, som vi henter ved en senere lejlighed, eller det kan tippes hvor du ønsker det, samt grabbes af med kran.

Salg af materialer kan være til alle formål såsom til bygge-, belægnings- eller anlægsarbejde samt alle mulige andre formål, og vi kan levere materialer i mange kvaliteter og kvantiteter. 

Salg af sten kan ligeledes være til alle formål såsom beton-, flise- og kloakarbejde.

​Vi er altid løsningsorienteret i forbindelse med vores arbejdsopgaver, og vores erfarne chauffører er fleksible, serviceorienterede og imødekommende. 

Vi har i det hele taget kunden i fokus. Vi kommer også gerne med forslag, råd og vejledning, og vi bidrager gerne med alternative løsningsforslag, når vi får muligheden for det.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for salg af sten og grus. Vi sender gerne en prisliste eller et uforpligtende tilbud på salg af sten og grus.

Du kan kontakte os på telefon 22 98 33 73 eller på hhmulti@hotmail.com.

​​

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Telefon: 22 98 33 73

Mail: hhmulti@hotmail.com