frontal-truck​ Serviceorienterede chauffører

percentage (1)​ ​ Få et uforpligtende tilbud

man-user​ ​ Kunden i fokus

Udlejning af køreplader ved byggeri og renovering

Hos HH Multi ApS i Herfølge nær Ringsted og Køge har vi udlejning af køreplader til byggepladser og andre steder, hvor der er omfattende kørsel direkte på jorden. Det kan for eksempel være i forbindelse med en større renovering af en villa.

De fleste kunder, som benytter sig af udlejning af køreplader, er entreprenører, byggefirmaer og lignende, men kørepladerne kan benyttes ved en lang række forskellige opgaver.

Private og bygherrer benytter vores udlejning af køreplader

Udlejning af køreplader kan ske sammen med andre af vores ydelser såsom transport, containerudlejning og salg af grus eller sten, men vi udlejer gerne plader som en enkeltstående service. 

Vi henter og bringer efter aftale, og vi råder og vejleder gerne, hvis du er i tvivl om, hvorledes de skal placeres, og hvor mange du skal bruge.​

Mange af vores kunder er faste samarbejdspartnere såsom bygherrer og entreprenører, hvor vi står for levering af plader til alt byggeri, ombyggeri eller totalrenovering. 

Vi er også glade for kunder, som kun vil leje en enkelt gang. Det kan blandt andet være private, som pludseligt får behov for udlejning af køreplader, eller det kan være ved en renoveringsopgave, hvor der vil være uhensigtsmæssig kørsel på et grønt område.

Få gerne et uforpligtende tilbud på leje af plader

Du kan kontakte os på hhmulti@hotmail.com, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udlejning af køreplader. Du kan også ringe til os på telefon 22 98 33 73 for at høre nærmere.

​​

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Telefon: 22 98 33 73

Mail: hhmulti@hotmail.com