frontal-truck​ Serviceorienterede chauffører

percentage (1)​ ​ Få et uforpligtende tilbud

man-user​ ​ Kunden i fokus

​Udlejning af køreplader ved byggeri og renovering

Leder du efter en virksomhed, der kan hjælpe dig med udlejning af køreplader? HH Multi ApS er et transportfirma, der beskæftiger sig med en lang række ydelser, herunder udlejning af køreplader.

Vi opererer ud fra Herfølge, men vi har også mange kunder i og omkring Køge og Ringsted for blot at nævne et par af dem.

Hvad er køreplader?

Køreplader er plader, der lægges ned på eksempelvis byggepladser, hvor det kan være svært for forskellige køretøjer at køre – eksempelvis i et mudret område.

Vi udlejer køreplader til byggepladser og andre steder, hvor der er omfattende kørsel direkte på jorden. Det kan f.eks. være i forbindelse med en større renovering af en villa.

De fleste kunder, som benytter sig af udlejning af køreplader, er entreprenører, byggefirmaer og lignende. Men kørepladerne kan benyttes ved en lang række forskellige opgaver.

Vi udlejer også til private

Om du lejer gentagende gange, i store mængder eller blot én enkelt gang er ligegyldigt for os – vi er nemlig glade for alle vores kunder. Så skal du bruge køreplader i privat regi, står vi også gerne for udlejningen. 

Det kan være, du pludselig får behov for udlejning af køreplader i forbindelse med en renoveringsopgave, hvor der vil være uhensigtsmæssig kørsel på et grønt område – eller noget helt andet.​

Sådan foregår udlejning af køreplader

Udlejning af køreplader kan ske sammen med andre af vores ydelser såsom transport, containerudlejning og salg af grus eller sten, men vi udlejer gerne plader som en enkeltstående service.

Vi henter og bringer efter aftale. Vi råder og vejleder også gerne, hvis du er i tvivl om, hvorledes de skal placeres, eller hvor mange du skal bruge.

Mange af vores kunder er faste samarbejdspartnere såsom bygherrer og entreprenører, hvor vi står for levering af plader til alt byggeri eller totalrenovering.

Hvad koster udlejning af køreplader?

Prisen på udlejning af køreplader afhænger af den enkelte opgave.

Prisen kan eksempelvis afhænge af:​

  • Hvor mange køreplader, der er behov for
  • Om vi skal levere pladerne, eller det er med egen afhentning​
  • ​Hvor længe, pladerne skal udlejes
  • Krav til størrelsen på kørepladerne​

​Vi hører gerne fra dig, hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på leje af plader

Har du spørgsmål til vores services eller priser? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Du kan fange os på hhmulti@hotmail.com eller på telefon 22 98 33 73, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udlejning af køreplader.

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Telefon: 22 98 33 73

Mail: hhmulti@hotmail.com